Интензивирана сарадња са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре

Интензивирана сарадња са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре

У среду, 22. јуна, потписан је Меморандум о сарадњи Економског факултета и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.


Министар Томислав Момировић и деканица Економског факултета проф. др Жаклина Стојановић потписали су Меморандум који представља још један корак на важном путу припреме студената за одговорне задатке који су пред њима.


Студентима Економског факултета биће обезбеђена стручна пракса, али и друге практичне активности, са циљем да им се приближе најзначајнији процеси рада и подржи процес студирања, док ће се за запослене у Министарству реализовати различите обуке и курсеви континуиране едукације на Економском факултету.


Потписивање Меморандума, између осталог, има за циљ развој и реализацију студијских програма на Економском факултету који ће студентима пружити знања и вештине за потребе рада у Министарству, укључујући знања из области форензичког рачуноводства.


Овакав принцип сарадње изузетно је значајан за подстицање професионалног развоја перспективних младих кадрова јер ће паралелно са њиховим усавршавањем доћи и до развоја државне управе.